Vi har inte frusit fast!

När ska isen ta slut?

Får ursäkta att amfibiereportern försvann från cyberrymden. Det verkliga livet, där på andra sidan jorden tog helt enkelt överhand.

Likt i en tidsmaskin förflyttar jag mig nu hem till ett stormigt, soligt, snöigt och regnigt Göteborg.

Vi klarade det! Som första svenska segelbåt kan Ariel Fyra med besättning skriva in sig i polarhistorien. Och som förste svensk har jag nu personligen lyckats segla de båda beryktade passagerna. Men mer än så får ni inte veta för resan är inte slut på bloggen och fram till jul ska jag göra mitt bästa för att underhålla er.

För er som inte kan hålla er rekommenderar jag att boka in mig på ett föredrag innan just din önskade dag är uppbokad.

Eller varför inte ta en fika på Kaffe Husaren hemma i Göteborg. Här kan ni framöver följa min unika 360° runt jorden genom en bildutställning och njuta er bort med något stort, smaskigt och riktigt onyttigt. Ps det finns även nyttiga saker, men kanelbullarna blir inte större än här…

SMS:a ”KANELBULLE+TID+DATUM” till 0733708800 så ska jag göra mitt bästa för att infinna mig. En kanelbulle måste bara delas på minst två, när den kommer från Husaren.

Och glöm inte att rapportera in den första svenska nyisen, lite svårt att vara utan när man vant sig. SMS:a ”LAT & LONG” till 0733708800

Vi ses,  Niklas Roselius

This entry was posted in Nordvästpassagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.